Rólam

A gyermekeink öltöztetésére fordított idő, lehetőséget teremt arra, hogy gondoskodásunk megnyilvánuljon, és egy különleges kötődés alakuljon ki gyermek és szülő között. Szeretve lenni, és szépnek érezni magunkat minden nap építi gyermekeink önbizalmát, ami remélhetőleg velük marad egész életükben. Utazva a világban, igazi divatmegszállottként, mindig vonzottak a meseszép textilek, különleges gyermekruha kreációk. Hazatérve ezen élményektől megihletve, alkottam meg a bowbow-t.

Ruháink kizárólag magas minőségű, amerikai, és angol textiltervezők anyagaiból készülnek, gondosan megválasztva. Célom, hogy időtlen, és klasszikus gyermekruhákat alkossunk kézzel varrva, nagy szakértelemmel. Kollekciónk ruha típusonként néhány darabot tartalmaz, hogy a kicsik megjelenése igazán egyedi, és elragadó legyen. Hiszem, hogy a minőség az egyediséggel párosulva, olyat hoz létre, amelytől szülő, és gyermek, boldog, és elégedett lesz.

A szülőket arra szeretném buzdítani, hogy válasszanak, kevesebb, jó minőségű alapanyagokból, magas szakértelemmel és odaadással készült hazai ruhát.

Szilágyi Eliza

Login